sâmbătă, octombrie 29, 2011

Luni la ora 13:00, intalnire a Consiliului Elevilor

Vineri, am participat la ora de dirigentie a celor de la 10 A si am avut placerea sa discutam despre sistemul educational din Romania, despre scoala noastra, dar mai ales despre Consiliul Elevilor din Scoala Noastra. O sa revin intr-un alt post cu concluziile acestei discutii, dar ceea ce vreau sa remarc sunt raspunsurile lor la intrebarea "De ce nu se implica in CSE?". Unele dintre ele au fost de genul: "Nu stiam ca orice elev poate face acest lucru", "Credeam ca trebuie sa fiu sef de clasa" . Desi am specificat de atatea ori pe blog si la sedintele CSE tin sa reamintesc:

Orice elev care doreste sa se implice in Consiliul Elevilor poate face acest lucru !!! 

Acestea fiind spuse, invit toti elevii ce doresc sa participe la intalnirea Consiliului Scolar al Elevilor. Urmatoarea sedinta va avea loc luni, 31 octombrie, ora 13:00, la cabinetul de psihologie (etaj 2). 

La aceasta sedinta se vor propune proiecte ce urmeaza sa le desfasoare CSE. Cei prezenti, vor hotari impreuna care sunt prioritatile, si ce este cel mai potrivit sa se organizeze in scoala noastra. Orice elev este asteptat cu propuneri.

Am rugamintea ca cei care au ore de curs in acelasi timp, sa vina in numar limitat din fiecare clasa. In acest sens incercam sa schimbam ziua intalnirilor CSE la fiecare sedinta pentru a nu coincide orele mereu. Va multumim!

Respecte, 

Bale(anu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu