vineri, octombrie 21, 2011

Proiectul eScoala organizat de Institutul pentru Cercetari Politice (ICP)

Ai între 17 şi 25 de ani? Eşti interesat de societate şi comunicare, educaţie/cercetare, informatică, politologie, justiţie sau istorie? Înscrie-te în proiectul eȘcoala şi intră în competiţia pentru unul din cele 18 premii!

Institutul pentru Cercetări Politice (ICP) este o organizaţie neguvernamentală care susţine promovarea unei noi generaţii de politicieni şi nu numai, crearea unor canale de comunicare între noile elite politice şi administrative şi noile elite din mediile academice şi cele economico-financiare, încurajarea dezvoltării societăţii civile şi formelor ei de exprimare, sprijinirea reformei structurale a administraţiei publice şi redobândirea încrederii cetăţenilor în instituţiile statului.

Cum procedam
Tinerii, cu varsta intre 17 si 25 de ani, interesati de proiectul eScoala se vor inscrie si vor trimite un eseu pe o tematica stabilita de catre Institutul pentru Cercetari Politice. Eseurile vor fi evaluate de catre echipa de evaluatori/specialisti recunoscuti in domeniile respective. In urma acestei evaluari, cele mai bune lucrari din fiecare categorie vor fi premiate.

 Cum te inscrii
Daca doresti sa participi la proiectul eScoala, trimite in perioada 1 octombrie - 1 noiembrie 2011, un CV (cat mai detaliat) insotit de un eseu si mentioneaza sectiunea (sau sectiunile) de care esti interesat, pe adresa: office@icp.org.ro. O persoana se poate inscrie la maxim 2 sectiuni.
 
Evaluatori
Evaluatorii sunt personalitati afirmate in cele mai diferite domenii de activitate care doresc sa impartaseasca tinerilor ideile lor si sa le sustina eforturile.
 
Domenii
-  Societate si comunicare
-  Educatie/Cercetare
-  Informatica
-  Politologie
-  Justitie
-  Istorie
 
Precizari privind redactarea eseurilor
- Nu exista o tematica fixa, ci doar o serie de domenii in aria carora trebuie sa se incadreze eseul.
- Numar de pagini: intre 3-5 pagini.
- Font: Times New Roman, 12pt la 1,5 randuri

Calendarul activitatilor
Inscrierea participantilor si trimiterea eseurilor: 1 octombrie 2011 – 1 noiembrie 2011
Evaluarea eseurilor: 1 noiembrie 2011 – 15 noiembrie 2011
Gala premiilor: dupa 15 noiembrie

Mai multe detalii AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu