marți, iunie 14, 2011

Tu iti urmezi pasiunea?

Fiecare dintre noi are cel putin o pasiune, acel “ceva” care ne defineste, pe care l-am face ore intregi si tot am mai avea energie.



V-ati bucurat de cascadoriile lui Danny MacAskill din videoclipul de mai sus. Acesta este un stunt biker scotian celebru in toata lumea pentru ceea ce face. Am ales sa vi-l prezentam nu doar pentru dificultatea cascadoriilor sale, ci si pentru povestea sa speciala.

Cum deja v-ati dat seama pasiunea lui Danny este sa faca cele mai neobisnuite si riscante lucruri cu o bicicleta. Viata sa se imparte in doua parti ce au un singur element comun: pasiunea sa.

Pana in aprilie 2009 Danny lucra ca mecanic si isi dedica timpul liber trucurilor sale care pentru cei mai multi dintre noi par imposibile.  Impreuna cu un prieten realizeaza un film de 5 minute si jumatate in care Danny arata de ce este in stare. Ajuns pe Youtube pe 19 aprilie, acest filmulet ii schimba viata. Intr-un timp scurt ajunge sa aiba milioane de vizualizari si Danny devine celebru.

Acum a renuntat la meseria de mecanic si isi dedica tot timpul pasiunii sale. Redbull i-a devenit sponsor oficial permanent si impreuna cu ei realizeaza show-uri in toata lumea.  Printre noutatile din viata sa se numara: aparitii pe cele mai cunoscute canale media din lume precum New York Times si BBC, rolul unui cascador intr-o productie de la Hollywood, aparitia intr-o reclama TV pentru Volkswagen si nominalizarea pentru premiul “sportivul anului” la categoria “sporturi extreme”.

Pasiunea lui Danny este una neobisnuita cu care multi nu ar fi crezut ca poate realiza ceva. Fiecare dintre noi avem o pasiune pe care trebuie sa o descoperim, sa ne-o aprofundam si sa credem in ea. Important este sa facem tot ce putem pentru a o folosi intr-un mod cat mai util si intr-o zi, ca in cazul lui Danny, ea ne va fi de un real ajutor.

Post preluat de pe Blogul FORCE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu