vineri, iunie 10, 2011

Rezultatele concursului A.G.I.L.

Dupa cum bine stiti, la competitia A.G.I.L. organizata de Fundatia Dinu Patriciu la nivel national, au participat si doua echipe din Colegiul National "George Cosbuc" din Motru:

* Praf de Stele : Dinca Ramona, Dobre Denisa, Dobre Diana

* Smokie Team: Stan Catalina, Capastraru Ramona, Preda Alexandru

Concursul a fost organizat pe doua categorii: pentru liceeni si pentru studenti.

La fiecare dintre categorii Fundatia Dinu Patriciu a desemnat cate trei echipe castigatoare.

Printre castigatorii de anul acesta se numara si cei de la Praf de Stele. Celelalte echipa castigatoare reprezinta Colegiul National "Radu Greceanu" din Slatina si Colegiul National "Roman – Voda" din Roman.


* Echipa Praf de Stele *

In cadrul concursului, elevii participanti au realizat o campanie de promovare a Galei Premiilor in Educatie, unul dintre cele mai importante proiecte educationale ce ofera premii in valoare de 250.000 de euro oameniilor, organizatiilor si institutiilor cu un impact pozitiv semnificativ asupra sistemului educational din Romania.

Cele doua echipe din C.N.G.C. Motru au dat dovata de originalitate reusind sa aduca mereu elemente supriza in timpul campaniei de promovore. Toate acestea au avut impact atat in randul liceenilor din scoala, cat si in mass-media, adunand impreuna 10 aparitii in ziarele si la televiziunile locale.

Reamintim ca una dintre cele 3 echipe castigatoare ale competitiei A.G.I.L. din anul 2010 este Licuricii, formata din alti 4 elevi ai scolii noastre.

Felicitari tuturor elevilor ce se implica in astfel de activitati in care au ocazia sa isi dezvolte o serie de aptitudini.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu