sâmbătă, iunie 11, 2011

Aplică pentru Mentorship for Success!

Organizatori: GRSPSociety
Data limită de aplicare: 15 iunie 2011
Participanţi: elevi și studenți cu vârste între 16 și 26 de ani

Te-ai gândit să studiezi în străinătate şi să ai parte de o experienţă de neuitat, însă nu şti iîncă ce ţi se potriveşte sau de unde ar trebui să începi întregul proces?

Ţi-ai terminat studiile şi încerci să te orientezi spre o carieră de succes şi vrei să fii sigur că vei face alegerile cele mai bune pentru viitorul tău?

Crezi că voluntariatul este una din metodele prin care te-ai putea dezvolta pe plan personal şi vrei să afli mai multe despre cele mai interesante oportunităţi pe care le ai în acest domeniu?



Mentorship for Success, programul organizat de GRSPSociety, îţi oferă posibilitatea de a te perfecţiona în domeniul ales de tine, de a fi consiliat pentru a urma studii în străinătate, de a te dezvolta profesional şi de a vedea ce înseamnă voluntariatul. Toate acestea, cu ajutorul mentorului tău pentru fiecare din cele trei axe ale programului: Studii, Cariera şi Angajament civic/Voluntariat, oferind un proces continuu de dezvoltare personală şi profesională, începând cu studiile şi continuând cu oferirea de sprijin în începerea unei cariere într-un mediu multicultural.

Programul durează minimum 2 luni până când mentorul şi mentoratul decid dacă obiectivele au fost îndeplinite sau dacă mentoratul vrea aş continue pe altă direcţie şi/sau cu alt mentor.
Mentorii ajută mentorații să dezvolte un plan de acţiune pentru a aplica la universităţi în străinătate, să găsească oportunităţi de dezvoltare a unei cariere, şi oportunităţi de voluntariat. Mentorii sunt persoane realizate pe plan personal şi profesional care împărtăşesc din experienţa lor cu mentoratii şi le oferă sugestii, sfaturi şi informaţii utile.

Programul se adresează tinerilor cu vârste între 16-26 ani care îşi doresc să crească pe plan educaţional şi profesional şi care au nevoie de un mentor care să îi consilieze şi să îi ghideze spre îndeplinirea obiectivelor propuse. Dacă vrei să fii implicat în acest program, trimite CV-ul şi o scurtă scrisoare de motivaţie la adresa mentorship@grspsociety.org până pe 15 iunie şi rezervă-ţi locul în program!

Pentru mai multe detalii legate de programul în sine și GRSPSociety nu ezitați să vizitați www.grspsociety.org.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu