luni, iunie 27, 2011

Au inceput inscrierile pentru Gala Premiilor in Educatie

Fundația Dinu Patriciu a anuntat pe 15 iunie inceperea inscrierilor pentru Gala Premiilor in Educatie, editia 2011, o competitie nationala care identifica cele mai meritorii exemple din educatia romaneasca si le recompenseaza cu premii in valoare totala de 250.000 euro.


Gandita ca o solutie pentru stimularea competitiei in sistemul educational din Romania, Gala Premiilor în Educatie se adreseaza oamenilor si organizatiilor care – printr-o activitate profesionala remarcabila – au un impact pozitiv in educatie si pot deveni modele demne de urmat.

Inscrierile pentru cele 11 sectiuni de concurs – Profesorul preuniversitar al anului, Profesorul universitar al anului, invatatorul/Educatorul anului, Cercetatorul anului, Studentul anului, Elevul anului, Bibliotecarul anului, scoala anului, Facultatea anului, Cel mai bun proiect educational si ONG-ul anului in domeniul educatiei – se fac incepand de astazi, 15 iunie, pana la data de 27 septembrie 2011. Inscrierea se face pe website-ul Galei, www.premiileineducatie.ro, prin completarea unui formular de concurs online. Acesta trebuie apoi tiparit si expediat prin posta la sediul Fundatiei Dinu Patriciu, pana cel tarziu la data de 27 septembrie 2011 (data postei).

Un juriu independent format din 38 de persoane implicate in sistemul de invatamant romanesc va alege castigatorii competitiei, intre 28 septembrie si 22 octombrie. Exclusiv candidaturile eligibile intra in procesul de jurizare, care cuprinde doua etape. In perioada 28 septembrie – 22 octombrie, juriul evalueaza formularele de concurs pe baza criteriilor de evaluare si stabileste 10 finalisti pentru fiecare din cele 11 sectiuni de concurs. Intre 22-30 octombrie, finalistii vor fi intervievati, iar primii trei finalisti de la fiecare sectiune, cei care au primit notele cele mai mari, vor fi desemnati castigatorii competitiei. Acestia vor fi anuntati in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor la inceputul lunii noiembrie.

P.S.: Am dat copy  + paste de pe un alt blog, dar cred ca v-ati dat seama ca e Gala care se tot promoveaza prin scoala noastra de doi ani de zile de catre Licuricii, Smokieteam si Praf de Stele. Oare a invatat cineva din povestile celor premiati in cadrul Galei Premiilor in Educatie?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu