luni, octombrie 03, 2016

S-au încheiat înscrierile pentru alegerile în Consiliul Școlar al Elevilor. Campania se va desfășura între 3 și 7 octombrie, urmând ca dezbaterea finală între candidați să aibă loc înbamfiteatrul școlii joi, 13 octombrie, ora 13:00. Oricine poate lua parte ca spectator. Votul va avea loc pe 14 octombrie. În continuare se află o listă a candidaților și o scurtă descriere a lor.
  • Pentru postul de Președinte candidează :
  • ALIOANEI Cosmin (XI A)
Bună, numele meu este Cosmin. Sunt elev în clasa a unsprezecea la profilul matematică-informatică.
Candidez la funcția de președinte al Consiliului Elevilor, în cadrul căruia am ocupat poziția de vicepreședinte anul trecut . Primul meu contact cu școala aceasta a fost acum mulți ani, de când priveam ușile atât de mari, în tocul cărora mă încadrez acum doar dacă mă aplec. În momentul în care scriu aceste cuvinte îmi trec prin minte atâtea amintiri în aceasta școală în care am petrecut aproape atâtea ore cât și în camera mea. Sunt o persoană responsabilă, care știe ce face și cât de multe trebuie realizate pentru ca școala să funcționeze. Ce cred eu că trebuie să definească acest consiliu este categoric zâmbetul unui elev ce poate să vină în instituție și în altă ipostază, nu doar pentru a primi teme iar el să se poată lăuda tuturor că în școala lui poate sa își dezvolte personalitatea și relația cu cei din jur prin diferite activități. Anul trecut împreună cu întreaga echipă am reușit inovații în colegiu, concursuri cu premii în bani, multe proiecte din toate categoriile și anul acesta trebuie cert să depășim orice așteptare pentru a fi într-o creștere continuă. Experiența și perspicacitatea sunt atributele care mă definesc pentru a obține funcția dar voturile voastre sunt definitive. Îmi place să alternez momentele care implică simțul umorului cu cele serioase, iar totul se îndreaptă spre o diversitate atât de importantă într-o școală cu un caracter european . Împreună suntem și mai puternici!
  •   NOVACOVICI Ruth (X A)
 Mă numesc Novacovici Ruth,sunt eleva in clasa a-X-a A si candidez pentru funcția de preşedinte al Consiliului Şcolar al Elevilor. Ideea de a candida a venit ca o provocare pentru mine, o provocare căreia ştiu că sunt capabilă să-i fac față. Privesc Consiliul Şcolar al Elevilor ca pe un exercițiu de democrație. Noi, elevii, reprezentăm alegătorii de mâine. Campania mea nu va fi pompoasă, vreau să mă apropii cât mai mult de realitate prin promisiunile pe care le fac. Ceea ce elevii(şi alegătorii în general) trebuie să înțeleagă este că nu doar o campanie bine structurată este de votat, ci persoana in sine, alături de dorința ei de a reprezenta onestitatea prin ideile propuse.
  • PETRESCU Razvan (XI B)
Ma numesc Petrescu Razvan Ilie,sunt din clasa 11 B si candidez pentru functia de presedinte al Consiliului Scolar al Elevilor. In viata trebuie sa avem visuri pentru care trebuie sa muncim,sa le indeplinim iar acesta este visul meu. Toate ideile pe care le am in planul de activitate mi-am propus sa le realizez cu ajutorul vostru. Imi doresc sa devina realitate , o realitate pe care o putem cladi doar impreuna.
  • BUSUIOC Cristian (XI F)
Numele meu este Busuioc Ionuţ-Cristian şi am 17 ani. Sunt elev în clasa a XI-a F la Colegiul Naţional "George Coşbuc" din Motru.
Mereu îmi este greu când e vorba despre mine.Dacă ar fi să încep cu ceva aş începe prin a spune că îmi place să mi se spună pe al doile nume, Ionuţ, sau Busu.
Sunt o persoană optimistă, sociabilă, hotărâtă,comunicativă, dinamică, cu mare putere de concentrare, ambiţioasă, perseverentă, deschisă oricărei provocări şi interesat de o continuă dezvoltare intelectuală.
Eu sunt două persoane într-una fiind zodia Gemeni, sunt schimbător şi de multe ori mi se spune că sunt de neînţeles. Sunt puţini care ajung să mă cunoască întru totul. Mă ghidez după motto-ul "Totul sau nimic" tocmai pentru că urăsc soluţia de mijloc.
Sunt o persoană simplă şi mă bazez pe încredere, sinceritate şi respect. Îmi place să le spun lucrurilor pe faţă şi să fiu tratat cu aceeaşi monedă.
Îmi plac persoanele sociabile, deschise, serioase şi cu simţul răspunderii, care au simţul umorului cu limită.
Urăsc oamenii care mint pentru un interes, egoiştii, oameni negativi,persoanele care vor să te schimbi, oamenii toxici care te consumă ca pe o baterie, persoanele care tânjesc după atenţie prin cele mai urâte şi violente metode, lăudăroşii, îngâmfaţii, profitorii şi mai ales oamenii FALŞI.
Ca să închei într-un mod drăguţ, zic că în mare parte îmi place aşa cum sunt şi nu mă voi schimba niciodată pentru nimeni.
  • Pentru postul de Vice candideaza:
  • DRĂGHIA Cristiana (X A)
    Bună, numele meu e Drăghia Cristiana, sunt din clasa a X-a A si particip pentru fuctia de vicepresedinte al Consiliului Elevilor.
    Sunt o fire vesela, sociabilă care incearca sa ducă la bun sfârsit tot ceea ce işi propune.
Acum imi propun să realizez o multime de proiecte si activități, să existe un progres la care să contribuim cu toții.
    Imi place foarte mult sa ma implic cand vine vorba de lucru in echipa si sper sa avem ocazia sa va dovedesc acest lucru.
  •  MUTICĂ Irina (XI A)
    Numele meu este Mutică Irina, sunt elevă în clasa a XI-a A și candidez pentru funcția de vicepreşedinte al Consiliului Școlar al Elevilor. Mă pot numi o persoană laconică, un ins cu o consacrare cât se poate de puternică şi consider că locul îmi e într-un spațiu în care pot să mă exprim liber, unde vocea să îmi fie auzită şi să-mi aduc contribuția cât de mică la schimbarea pozitivă a ambianței.
    De-a lungul mandatului meu ca Director al departamentului de cultură, educație și programe școlare al acestui consiliu, mi-am dezvoltat abilitatea de a lucra în echipă şi de a comunica eficient. Consider că noţiunile mele de comunicare şi redactare, de introducere în relaţii publice şi buna întelegere a mediului online, precum şi experienţa în organizarea de evenimente mă recomandă pentru o astfel de funcţie.
     Lucrul în cadrul consiliului este o oportunitate de a cunoaşte şi influenţa în bine viaţa comunităţii şi a elevilor cu care lucrez. Privesc cu interes perspectiva de a-mi dezvolta abilităţile de relaţionare şi comunicare cu diferitele tipuri de oameni, precum şi ale altor abilităţi pe care le-aş putea pune în slujba acestei cauze. Îmi propun să introduc în şcoală activităţi noi, cu caracter nonconformist, precum şi numeroase proiecte de voluntariat care să ajute la dezvoltarea frumoasă a elevilor, întrucât consider că mediul în care evoluăm în cea mai mare masură este liceul.
 
  • PETRESCU Alexandru (XI B) 
 Mă numesc Petrescu Alexandru Cosmin , sunt din clasa a-11-a B şi candidez pentru funcția de vicepreşedinte al Consiliului Şcolar al Elevilor .
Eu am un pricipiu in viața < Luptă ca să câştigi> , iar acest principiu se aplica acum .
Mi-am propus ca toate planurile mele sa nu fie doar pe hârtie ci sa fie aplicate .
Aceste planuri nu se fac de unele singure ci trebuie să mă ajutați sa răzbesc .
Îmi plac provocarile şi sunt de parere că a fi un vicepresedinte bun este o provogare grea dar nu imposibila "
  •  Pentru postul de Reprezentant în Consiliului de Administratie candidează DOMAN Maria (XII C)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu