vineri, august 17, 2012

Tabăra Altfel pentru copii şi adolescenţi 2012

"Dacă doreşti o tabără mai ALTFEL decât toate celelalte, te invităm la a patra ediţie a taberei NLP Resonanz pentru copii şi adolescenţi. Suntem Generaţia Altfel, ştim că vrei să faci o Altfel de şcoală şi să fii Altfel. Prin a fi Altfel noi înţelegem a fi Adevărat, Creativ, Valoros şi Responsabil pentru fericirea mea şi binele celorlalţi. Ştim ce probleme au adolescenţii şi copiii din ziua de astăzi. Nu le putem garanta viitorul, dar putem să-i ajutăm să-şi împlinească potenţialul creator şi să acţioneze cu încredere şi responsabilitate.

Îţi propunem o tabără de autocunoaştere, o tabără a bucuriei, a relaxării şi a apropierii de sine, de natură şi de ceilalţi. O tabără în care vei fi provocat să înveţi cine eşti tu cu adevărat şi cum poţi să-ţi creezi singur starea de bine şi de realizare personală. Deviza noastră: "Eu responsabil pentru mine!"

+Cine?
În principiu, pentru oricine are între 10 şi 20 ani.
+Când şi unde?
Seria 1: Moneasa, Arad, 27-29 iulie, pentru vârstele 10-14 ani
Seria 2: Simon, Brad, Braşov, 2-7 septembrie, pentru vârstele 15-20 ani
+Ce?
Ziua 1: Aflu că "Tot ce am nevoie este la mine!". Afli ce este important pentru tine, cum să te simţi în siguranţă şi protejat oriunde te afli.
Ziua 2: Descoperi răspunsurile la întrebarea: Cine sunt Eu cu adevărat? Ce vreau şi cum pot obţine?
Ziua 3: Descoperi cum te poţi simţi minunat cu ceilalţi, cum poţi fi cu prietenii şi colegii în armonie şi fără conflicte.
Ziua 4: Dezvolţi puterea gândurilor şi a convingerilor pozitive. Afli că poţi lupta cu gândurile negative şi le poţi transforma. Poţi face din duşmani prieteni!
Ziua 5: O zi de integrare, sărbătoare şi mare distracţie când pornim înapoi spre casă.
Programul complet îl găseşti aici.
+Cu cine?
Vei fi însoţit de un trainer.
+Cât?
750 lei- 5 nopţi cazare, 3 mese zilnic, programul de activităţi zilnic, materiale, pauze de ceai şi petrecerea de final.
+Cum?
Te poţi înscrie la nr. de tel:
Oana Cozma: 0745326022
Anca Popovici: 0745030325

Mai multe detalii aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu