joi, august 02, 2012

Studiul în Marea Britanie cu un pas mai aproape

UK Study România alături de Consiliul Naţional al Elevilor lansează un concurs pentru elevii pasionaţi de cultura engleză, dornici să studieze şi să trăiască experienţa Marii Britanii.

În perioada 1 august-1 decembrie UK Study România şi CNE te invită să completezi formularul de aplicare format doar din 5 întrebări. Click aici.
Răspunde corect la întrebările menţionate urmărind site-ul www.ukstudy.ro şi demonstreză că meriţi să fii unul din cei 42 de câştigători ai concursului.

În mod normal se percepe o taxă de 23 lire de către universităţile din Marea Britanie şi 500 lei costuri de expediere, însă câştigătorii vor beneficia de ajutor gratuit pentru pregătirea şi expedierea dosarului de aplicaţie la 5 universităţi din Marea Britanie la care doresc să-şi continue studiile.

Organizatorii vor desemna câte un elev câştigător din fiecare judeţ. În cazul în care nu există participanţi dintr-un judeţ vor fi selectaţi elevi din alte judeţe, în funcţie de punctajele obţinute.

Lista câştigătorilor va fi afişată în data de 3 decembrie pe site-ul UK Study România, site-ul CNE şi pagina de facebook CNE.
Mai multe detalii aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu