duminică, decembrie 16, 2018

Balul Bobocilor al Colegiului Național „George Coșbuc”, 2018-2019

Vineri, 14 decembrie 2018, elevii clasei a XI-a D (alături de elevi ai claselor a X-a A, a X-a D, eleva Crăciun Maria Alexandra de la clasa a XII-a C și elevii Cerbu Ionuț Gabriel și Dumitrașcu Gabriel, ce s-au ocupat de fotografierea momentelor artistice), coordonați de doamna profesoară Irizoiu Simona și sprijiniți de doamnele director Păuna Rodica și Gheorghe Aurelia, au organizat Balul Bobocilor 2018-2019 al Colegiului Național „George Coșbuc”, evenimentul caritabil urmărind sprijinirea financiară a Luizei Gican.

Donațiile și încasările obținute în urma vânzării biletelor vor ajunge în totalitate la familia Luizei, elevă diagnosticată pentru a doua oară cu leucemie limfoblastică acută. Din 5 iunie 2018, Luiza este internată la spitalul Bambino Gesu din Roma, unde a și început tratamentul citostatic. Perioada de spitalizare alături de tratamentul de întreținere vor dura undeva între unu și doi ani, timp în care Luiza și cel puțin mama sa (internară ca însoțitor) vor trebui să locuiască la Roma.

Puteți dona aici:
Cont LEI:
CEC Bank - RO63CECEGJ0308RON0699705
Titular: Gican Luiza Cristina

Cont EURO:
CEC Bank - RO96CECEB000B2EUR0113043
Titular: Gican George

Câștigătoarele concursului Miss Boboc, competiție în cadrul căreia concurentele au trebuit să susțină probe de cultură generală, de talent și probe surpriză, sunt:
LOCUL I ȘI MISS POPULARITATE: ELINESCU CRISTINA
LOCUL AL II-LEA: BĂCESCU MARTINA
LOCUL AL III-LEA: PALOȘ DIANA

FELICITĂRI TUTUROR!

















Un comentariu:

  1. Mulțumim foarte mult pentru implicarea voastră, vă suntem recunoscători!
    Familia Luizei

    RăspundețiȘtergere