sâmbătă, noiembrie 25, 2017

Târgul Internaţional „Gaudeamus – Carte de Învăţătură“

Departamentul de cultură al CNGC, coordonat de Adelina Traicu, tocmai a finalizat cu succes una dintre activitățile înscrise în planul managerial al CȘE. Excursia la Târgul Internațional de carte Gaudeamus a reunit un număr de 49 de iubitori ai lecturii ai școlii noastre care au realizat o călătorie la acest eveniment, organizat la RomExpo, și care au fost încântați de multitudinea cărților oferite de toate editurile cunoscute sau necunoscute de către ei.
Remarcabil este faptul că fiecare cititor și-a adus acasă cel puțin două sau trei exemplare din cărțile mult dorite și deja se gândesc la mai multe. Tot Consiliul Elevilor a fost prezent și a promis că va împrumuta și va împărtăși celor rămași acasă experiența minunată în lumea cărților.
Cel mai mic cititor și devorator de cărți, deși numai în clasa a treia, Maria Negrea a reușit să își completeze colecția de cărți ale lui Roald Dahl și mărturisește că abia așteaptă și altă ediție, chiar mai minunată!
Elevii au fost uimiți de universul descoperit și de fericirea pe care ți-o pot oferi plimbarea printre atâtea cărți, mai ales că au avut ocazia să cunoască mulți dintre autorii români contemporani și să vadă reprezentanții atâtor edituri!
Coordonatorii activității (Negrea Constantina, Negrea Nicolae, Olariu Romulus) s-au declarat mulțumiți de prestația elevilor și promit alte activități spirituale alături de ei.
Vă oferim, prin intermediul pozelor, o mică părticică din ceea ce a fost transmis astăzi.
4 comentarii: