luni, septembrie 24, 2012

Program educaţional de leadership pentru liceeni

START înscrierilor în cel mai cool program educaţional de leadership pentru liceeni-Leadership Autentic Bucureşti
Vrei să fii un lider al generaţiei tale? Programul Leadership Autentic dezvoltat de Fundaţia LEADERS îţi oferă această şansă!
Cel de-al patrulea sezon Leadership Autentic debutează în această toamnă pentru a le oferi tinerilor şansa să îşi descopere propriul potenţial de leadership, să îl dezvolte prin intermediul activităţilor practice deosebite, să îşi dezvolte abilităţile de comunicare şi lucru în echipă şi să îşi dezvolte propriile valori.
Programul va debuta în Bucureşti cu nivelul 1 în zilele de 6 şi 7 octombrie. Elevii care doresc să facă parte din prima ediţie a sezonului 4 au şansa să se înscrie pentru una dintre cele 25 de burse de participare, burse care presupun:

  • accesul în cele 4 zile ale programului Leadership Autentic
  • suportul de curs pentru nivelul 1 şi nivelul 2
  • acces pe platforma de orientare vocaţională JVIS, un raport complet al intereselor vocaţionale şi consiliere de carieră din partea facilitatorilor Leadership Autentic
  • logistică şi materiale de training pentru cele 4 zile ale programului
  • acces în comunitatea tinerilor performanţi Leadership Autentic
pauzele de prânz din cele 4 zile de training acoperite



Accesul în program se face strict pe bază de selecţie, iar pentru a beneficia de una din cele 25 burse de participare elevii se pot înscrie aici.
Programul este format dintr-un total de 28 de ore, structurate în 4 zile de curs, 2 zile pentru nivelul 1 şi 2 zile pentru nivelul 2.
Alături de experienţa celor 6 module de curs (bazele leadershipului, valori, viziune, comunicare, vorbirea în public şi lucrul în echipă) participanţii au şansa să acceseze cea mai performantă unealtă de orientare în carieră pentru liceeni, Jackson Vocational Interest Survey. Începând cu acest an, toţi participanţii Leadership Autentic vor beneficia de un raport util în orientarea lor vocaţională, în descoperirea propriilor interese şi a celor mai potrivite domenii în care aceştia se pot implica pe viitor.

Programul Leadership Autentic este o iniţiativă a Fundaţiei LEADERS şi are loc anual în peste 20 de licee la nivel naţional. Ediţia Leadership Autentic Bucureşti beneficiază de susţinerea campaniei BRD Groupe Societe Generale.

Contact: Adina Ghiţă (director Leadership Autentic)
             tel.:0723.250.356
             e-mail: adina@leaders.ro
Mai multe detalii aici.
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu