marți, septembrie 25, 2012

Curs autorizat de Web Design - nivel Basic

Cursul se va derula în zilele de sâmbătă din 6, 13, 20 şi 27 octombrie 2012, câte 8 ore/zi, între orele 09-17.30.
Costul cursului este de 550 RON şi include studiul noţiunilor de HTML, XHTML şi CSS, la final realizându-se un proiect practic constând în realizarea unui site web ce va fi salvat pe un server web în vederea accesării lui prin internet.
În conceperea cursului s-a pornit de la premisa că oricine, având doar cunoştinţe de operare pe calculator şi fără nicio experienţă în Web Design, în urma asimilării noţiunilor predate la sala de curs să ajungă să stăpânească până la un nivel profesionist toate procedeele de lucru în vederea conceperii şi realizării unui site web.

Autorizaţii
În urma absolvirii cursurilor de Web Design, se pot acorda următoarele diplome şi certificări:
  • diplomă de absolvire TOP QUALITY MANAGEMENT
  • certificat de absolvire emis de ANC (fosta CNFPA) recunoscut de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei pentru calificarea Designer Pagini Web. Certificatele CNFPA au recunoaştere în Uniunea Europeană
Nivelul Basic al cursului de Web Design se adresează şi poate fi urmat de elevi, studenţi, profesori, web designeri, web masteri, precum şi de către oricine este interesat ca, pornind de la zero, să înveţe HTML.
Cursul include:
  • HTML (12 ore)
  • XHTML (4 ore)
  • CSS (8 ore)
  • CSS avansat (8 ore)
Înscrierea la cursurile de Web Design se face prin completarea unui formular de înscriere. După completare, acesta trebuie trimis prin fax la numărul 031.69.00.991 sau prin e-mail la adresa office@cursuri-web-design.ro.
Mai multe detalii găsiţi aici.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu