luni, iulie 02, 2012

GLOBAL YOUTH SUMMIT 2012

În noiembrie 2012, al şaptelea summit Global pentru Tineret va avea loc în Marea Britanie, reunind antreprenori sociali, activişti din comunitate şi voluntari cu vârste cuprinse între 16 şi 21 de ani din întreaga lume. În timpul summit-ului, noii "Changemakers" vor face schimb de cele mai bune practici şi vor elabora planuri de acţiune pentru proiecte care abordează aspecte, de la HIV/SIDA şi corupţie, până la educaţie şi drepturi umane.

Aplicaţiile se pot depune până pe 15 iulie.

Cine poate aplica?
Antreprenori sociali, activişti din comunitate şi voluntari cu vârste cuprinse între 16 şi 21 de ani. Trebuie ca solicitanţii să fie disponibili pentru a participa la summit în Marea Britanie în perioada 25 noiembrie-1 decembrie. Ei nu trebuie să fi luat parte la vreun summit Global Changemakers anterior. De asemenea aceştia trebuie să fie capabili să comunice foarte bine în limba engleză.

Cum se poate aplica?
Puteţi găsi aici pagina de cerere online. Alternativ, se poate aplica direct prin intermediul SurveyMonkey sau puteţi descărca versiunea PDF a formularului de cerere de aici.

Ce este necesar?
Solicitanţii trebuie să depună formularul de cerere, precum şi un film (nu mai mult de 2 minute) prin intermediul YouTube, Vimeo sau serviciilor file-sharing. În film aceştia trebuie să se prezinte pe scurt şi să abordeze anumite întrebări despre voluntariat.

Dacă voi fi ales, care sunt costurile implicate?
Următoarele costuri participante sunt acoperite de Consiliul Britanic: de călătorie, taxa de viză, cazare şi masă în timpul summit-ului.

Care este termenul limită?
Toate cererile (formularul de cerere+video) trebuie să ajungă până la miezul nopţii pe 15 iulie.
Mai multe detalii aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu