marți, iulie 10, 2012

Consiliul Elevilor te vrea la Şcoala de Vară


Consiliul Naţional al Elevilor îţi pune creativitatea la încercare!
Nu este necesar să fii membru în Consiliul Elevilor, nu trebuie să fii olimpic la română ! Scrie-le organizatorilor un articol privind viziunea pe care o ai asupra acestei structuri reprezentative pentru elevi şi aceştia te răsplătesc cu o săptămână la Şcoala de Vară a Consiliul Naţional al Elevilor din Eforie Sud, în perioada 20-26 august.

Ce trebuie să faci ? Nimic mai simplu, urmează paşii:
1. Dacă nu eşti încă utilizator Wedu - platforma suport a Consiliului Naţional al Elevilor, creează-ţi acum contul.
2. Scrie un articol cu tema ”Viziunea mea asupra Consiliului Elevilor”. Tema este generoasă, aşă că poţi să abordezi diferite aspecte din viaţa şcolară, precum: democratizarea sistemului educaţional, implicarea activă a elevilor în mediul şcolar sau participarea la luarea deciziilor.
3. Publică eseul tău până la data de 31 iulie 2012 pe blogul de pe platforma Wedu şi lasă un comentariu, după publicare, cu link-ul articolului pe pagina de Facebook a Consiliului Naţional al Elevilor sau scrie pe contact@consiliulelevilor.ro
În 3 august, cel târziu, vei afla dacă eşti unul din cei trei câştigători. Articolele cu cele mai mari punctaje vor putea avea următoarele premii:
• Locul I : un loc la Şcoala de Vară CNE
• Locul II si III: memory-stick 16 GB
Pentru orice alte detalii sau clarificări, vizitează consiliulelevilor.org sau pagina de facebook a Consiliului Naţional al Elevilor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu