miercuri, iunie 20, 2012

CiNE (e) în explorare?


"Iniţiativă a organizaţiei naţionale Cercetaşii României, CiNE (e) în explorare, este un proiect adresat exclusiv elevilor din Consiliul Elevilor la orice nivel (Consiliul Şcolar/Judeţean al Elevilor).
Viaţa de patrulă, orientarea cu busola, citirea unei hărţi, drumeţii montane, desluşirea tainelor meşteşugurilor tradiţionale sunt doar câteva dintre activităţile ce se vor desfăşura pe parcursul celor 7 zile de campare. Tehnicile de acordare a primului ajutor, modalităţile de construire a unei tabere, misterele aprinderii unui foc de tabără, dar şi leadershipul participativ vor fi exersate în centrul cercetăşesc Nocrich, jud. Sibiu, în perioada 27 august- 2 septembrie 2012.
Pentru a trăi cu adevărat spiritul cercetăşesc pe parcursul campului se va dormi în corturile puse la dispoziţie de Cercetaşii României. Ne vom asuma responsabilităţi şi în partea administrativă a campului urmând ca fiecare patrulă să ajute la gătit şi întreţinere.
Tot ce trebuie să faci este să  completezi formularul online disponibil aici, până la data de 1 iulie 2012.
IMPORTANT! Numărul de locuri este limitat la 70 de participanţi !
Contribuţia fiecăruia este de 285 RON, taxă ce trebuie depusă în contul Organizaţiei Naţionale Cercetaşii României deschis la BRD Academiei: RO46 BRDE 410 SV 6880 390 4100, cu mențiunea „Contribuție CNE Scout Camp”+ numele vostru. (taxa include 3 mese pe zi, activităţi cercetăşeşti, acces la utilităţi – WC, duşuri, spălătorie etc., cazare la cort)
Un nou ținut ni se arată la orizont! Mult verde, spațiu intins, tărâmuri necunoscute și noi oameni ne așteaptă într-o aventură ce ne solicită deplina atenție, curajul și ingeniozitatea."
                                Andrei Bogdan Petre (preşedinte Consiliul Naţional al Elevilor)

Mai multe detalii aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu