miercuri, mai 18, 2011

Din inima pentru inima

Sa o ajutam pe Cezara!

Andra Cezara Mihalache, de nouă ani, elevă la Şcoala Generală „Constantin Săvoiu”, din Târgu Jiu, a fost diagnosticată cu leucemie limfoblastică tip B şi are nevoie de sprijin financiar din partea semenilor săi pentru a putea lupta cu nemiloasa boală

În acest sens ONCR – Organizaţia Naţională “Cercetaşii României” împreună cu Radio Târgu Jiu şi alte instituţii mass media din Gorj au demarat o campanie pentru a o putea ajuta să strângă suma de 100 000 de euro pentru a putea începe un tratament mai bun în străinătate.
Cei interesaţi pot face donaţii în conturi trecute mai jos, dar şi în urnele special amenajate în majoritatea şcolilor din Târgu Jiu.

* RO29RNCB 03187983112000BCR pe numele Mihalache Eliza, deschis la BCR, sucursala Târgu Jiu

* RO73BRDE200SV20825122000, deschis la BRD Târgu Jiu, detalii “Contribuţie Andra Cezara Mihalache”


Vezi aici.




Sa-l ajutam pe Gabriel!

Are numai doi anișori și cu toate acestea, a fost greu încercat de soartă. Este vorba despre Gabriel Oprișor, un băiețel din orașul Rovinari care se luptă să-și trăiască anii copilăriei. Până în noiembrie anul trecut, se bucura de primii pași dar și de primele cuvinte rostite. Atunci însă cei apropiați au aflat cumplita veste că baiețelul, suferă de leucemie. Primul tratament a fost aplicat la un spital din București, însă gravitatea bolii, nu le-a permis medicilor să-l trateze pe micuț în țară. Sfatul lor a fost ca mama și copilul să fie trimiși într-o clinică din străinătate. Acum cei doi se află în Italia, Gabriel fiind internat pentru chimioterapie necesară afecțiunii lui, potrivit mătușii, Elena Țogoe.

Mătușa lui Gabriel este singurul ajutor pentru mamă și copil, după ce tatăl i-a părăsit pe amândoi. Tot efortul financiar pentru chirie și mâncare este asigurat de sora mamei, însă banii pe care îi trimite lunar sunt insuficienți, iar micuțul are nevoie de doi ani de tratament.

Dacă doriți să-l ajutați pe Gabriel puteți să donați orice sumă în contul RO 22 BRDE 200 sv 36 99 11 92 000, pentru sume în euro și în contul RO 90 BRDE 200 sv 36 99 08 02 000, pentru sume în lei.


Vezi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu