luni, mai 16, 2011

Au inceput inscrierile la Scoala de Vara "FORCE"

De curand au inceput inscrierile pentru cea de a 3-a editie a Scolii de Vara FORCE.

Scoala de Vara FORCE se desfasoara in perioada 4 – 14 August 2011 intr-un loc special, aproape de natura, departe de zgomotul orasului. Locatia exacta va fi anuntata ulterior. Pe parcursul celor 10 zile, cei 20 de tineri selectati din toate colturile tarii vor beneficia de un program interactiv si variat de educatie non-formala, ce imbina activitati educative si creative cu activitati sportive, distractive si de team-building.


FORCE are in spate o echipa de tineri entuziasti care fac lucrurile sa se intample, si care te vor ajuta alaturi de trainerii si invitatii de la Scoala de Vara, sa iti croiesti propriul itinerariu catre dezvoltarea personala si profesionala. Aici vei descoperi adevaratul sens al muncii in echipa, vei infrunta provocari multiple, vei concepe si implementa propriile tale proiecte, si nu in ultimul rand vei castiga buni prieteni si te vei bucura alaturi de ei de o experienta grozava, intr-o atmosfera non-formala.

Toate activitatile sunt sustinute de catre profesionisti din domeniu, inarmati cu experienta, entuziasm si pasiune, pregatiti sa inspire si sa impartaseasca multe lucruri utile. Experienta nu se opreste aici, participantii beneficiind si de programe de mentorat, consiliere si orientare profesionala, menite sa continue procesul de invatare si sa ghideze tinerii pe drumul lor de formare personala si profesionala.

Ulterior, participantii la Scoala de Vara vor deveni membri ai Comunitatii FORCE si promotori ai schimbarii, prin implementarea propriilor idei si proiecte, cu sprijinul comunitatii.


Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la Scoala de Vara FORCE este sa descarci formularul de aplicare, sa il completezi si sa il trimiti la adresa de mail scoaladavara@force.ro pana pe data de 1 Iulie 2011 ! Aplicatia trebuie sa prezinte intr-un mod cat mai deschis personalitatea ta si motivul pentru care consideri ca TU ar trebui sa participi la FORCE.

In continuare va invitam sa urmariti un filmulet ce prezinta istoricul Comunitatii FORCE:



Formular de aplicare poate fi descarcat de siteul oficial: www.force.ro

Pentru alte detalii, dar si pentru a citi articole ce te incarca de energie va invitam pe blogul FORCE: AICI si pe pagina de Facebook: AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu