marți, noiembrie 16, 2010

ZIUA INTERNATIONALA A FILOZOFIEI

Deschiderea evenimentului "Saptamana Educatiei Globale" a avut loc luni (15 noiembrie), printr-o intalnire a elevilor si profesorilor pentru celebrarea Zilei Internationale a Filozofiei. Elevii Colegiului nostru au pregatit un program foarte interesant care a cuprins: interpretarea unor citate filozofice, prezentarea unui proiect despre filozoful Lucian Blaga si a unui eseu stiintific cu tema `repere filozofice in opera lui Constantin Brancusi`, recitarea unor poezii si bineinteles discutii libere si dezbateri pe teme filozofice. Alaturi de acestia s-au aflat doamna directoare Rodica Marin si domnii profesori Negrea Nicolae si Negrea Constantina. Totul s-a desfasurat intr-o atmosfera placuta, intr-o stare de spirit armonioasa, care nu poate decat sa anunte frumusetea evenimentelor ce urmeaza sa se desfasoare in liceu.

-ne cerem scuze pentru posibilele probleme cu sonorul, insa calitatea este mult mai buna daca folositi castile in locul boxelor.

17 comentarii:

  1. ba puneti pe blog tot video-u nu fragmente din el, puneti si disputele verbale dintre elevi si profesori, puneti nemultumirile exprimate, tot ce s-a intamplat. nu le aranjati convenabil sa nu cumva sa patati imaginea scolii.ce va e greu sa admiteti ca exista probleme in scoala cum exista in orice alta scoala??? le prezentati fragmente pe-o muzica aleasa de parca ar fi fost raiu pe pamant si toti traiam intr-o armonie idilica.puneti tot sau macar aveti demnitatea sa nu puneti nimic.'' Totul s-a desfasurat intr-o atmosfera placuta, intr-o stare de spirit armonioasa, care nu poate decat sa anunte frumusetea evenimentelor ce urmeaza sa se desfasoare in liceu.''sa va fie rusine Nea Nicu s-ar fi bucurat de buze moi ca ale voastre

    RăspundețiȘtergere
  2. tufane ??? comentariul asta ti-l dau ca prieten: 1) nu avem filmat mai mult de atat.
    2) in legatura de "disputele" de care vorbesti... au fost doar niste discutii contradictorii, cu scop constructiv care chiar nu cred ca ar pata imaginea scolii ... din contra. Cum spui tu... probleme exista in fiecare scoala, iar noi nu contrazicem asta, din contra chiar iti dam dreptate. Despre probleme se discuta si la sedintele de consiliu ale elevilor, unde cum ti-am spus si la scoala, esti invitat sa discutam. Orice elev care doreste sa isi exprime idei constructive este invitat. Si da ... '' Totul s-a desfasurat intr-o atmosfera placuta, intr-o stare de spirit armonioasa, care nu poate decat sa anunte frumusetea evenimentelor ce urmeaza sa se desfasoare in liceu'' ... Eu chiar cred asta.. mie mi-a placut starea de spirit ... si cum discutiile au fost constructive, de ce sa nu anunte frumusetea evenimentelor...
    3) De asemenea, pot sa iti mai zic ca discutiile respective au fost practiv dupa ce s-au desfasurat activitatile dedicate zilei filozofiei. E ca si cum am fi ramas noi pentru o scurta dezbatere. Cred ca dupa acea zi si dupa acest post chiar ar trebuii sa fi multumit.
    4) si inca ceva: in momentul cand o se concretizeze ceva ce a pornit de la acele discutii, iti promit ca o sa amintim de ele pe blog. Sper cat mai curand.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dl Tufan Paul, in primul rand nimeni nu a indraznit nici macar sa insinueze ceva de genul "ba daca nu-ti convine poti sa te muti".Iti respectam parerea, si ai dreptate in anumite privinte, dar nu inteleg ce legatura are ziua filozofiei cu faptul ca elevii nu isi primesc bursele sau ca profesorii au salarii prea mici? Asta e cu totul alta problema care ar trebui sa se discute intr-un loc mai potrivit, si nu intr-un comentariu pe blog.
    In al doilea rand nu cred ca postarea este asa de hidoasa. Fiecare are opiniile sale. Mie sincer mi-a placut intalnirea de luni si asa cum a spus si Andrei, discutiile au fost constructive (si nu are rost sa repet ce scrie in comentariul lui pentru ca, zic eu, a fost destul de clar)... e adevarat ca majoritatea dintre ele au scos la suprafata partile negative ale societatii in care traim, dar s-a incercat si gasirea unor solutii, s-au propus diverse lucruri prin care sa schimbam ceva. Si ca sa dau un exemplu: clubul de dezbateri (despre care s-a vorbit atata) care urmeaza sa fie organizat in scoala, are chiar rolul de a ne da seama de anumite probleme, de a afla cat mai multe pareri si de a incerca sa gasim impreuna solutii cat mai concrete.
    Spui ca toti devin niste roboti.Ei bine poate ca ai dreptate.Dar crezi ca daca iti strigi in gura mare frustrarile, daca vorbesti despre negativismele romanesti, daca iti doresti o schimbare majora, chiar se va intampla asta? Bineinteles ca nu.Pentru ca schimbarea trebue sa se produca din interior, iar noi ca elevi nu putem decat sa incepem cu pasi mici, cu FAPTE... pentru ca de vorbe si proteste fara rezultat ne-am saturat cu totii. Ce inseamna pasi mici? Pai uite de exemplu clubul de dezbateri, sau prezentarea de filme de valoare care apropo o sa aiba loc pentru prima data marti la ora 13 la noi in scoala, sau concursuri organizate la nivel de scoala care sa puna la incercare creativitatea elevilor. Si oare creativitatea nu inseamna iesirea din starea asta de robotei ai societatii? Eu zic ca da.
    Multumim pentru ajutor, dar nu sunt deloc de acord in legatura cu ceea ce ai spus acolo.A fost o mica ironie rautacioasa care nu ne ajuta la nimic. Dar nu vreau sa generalizez pentru ca, sunt sigura ca ai si idei mai bune prin care ai putea sa ne ajuti.
    Iar evenimentele care urmeaza sa se desfasoare si de care am tot mentionat mai sus, o sa fie frumoase pentru ca reprezinta doar primul pas spre a schimba ceva. Poate ca tu intelegi prin schimbare "protest, greva", dar cred ca ai observat ca s-au realizat si din astea si nu prea au dus la nimic. Si poate ca nu esti de acord cu metodele care au inceput sa se concretizeze la noi in liceu pentru a schimba ceva. Dar acestea vor fi de mai mult folos pentru formarea caracterelor si pentru dezvolarea personala decat ar fi o greva. In primul rand ar trebui sa ne gandim ce inseamna schimbarea la nivel de individ si de abia apoi la nivel de scoala sau minister sau societate.Vrem schimbari majore? Pai de ce nu incepem prin a ne uita la ce e in jurul nostru si a porni de aici?

    RăspundețiȘtergere
  4. ... Hai sa iti zic o poveste despre un tanar total nemultumit de atitudinea celor din jur, din care ar trebuii sa invatam:

    "La 20 de ani, un tanar si-a propus sa schimbe lumea in care traieste, nefiind multumit de aceasta. A tot incercat si dupa 10 ani si-a dat seama ca incercarile sale nu au nici o sansa de reusita. Apoi a crezut ca va reusi sa schimbe macar tara sa. Dupa alti 10 ani de incercari a constatat ca este in continuare nemultumit de tara sa. Vazandu-se din nou neputincios, decide sa incerce sa-si schimbe orasul, acesta fiind mai mic. Dupa inca 10 ani, nu reuseste nimic si isi propune sa isi schimbe familia. Cu toate ca sansele pareau mult mai mari, dupa inca 10 ani constata ca nu si-a schimbat nici familia. Total nemultumit, dupa lungi incercari, isi propune sa se schimbe pe el. La 70 de ani, dupa primele eforturi a constatat ca modul in care el ar fi vrut sa fie lumea incepea sa se construiasca in jurul sau, cate putin. Atunci a realizat ca Pentru a schimba lumea, trebuie sa incepi cu tine ... "

    Cum zicea Mahatma Gandh ... “Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume” .

    RăspundețiȘtergere
  5. in primu rand draga mea nu cunosti situatia mi s-a zis de catre reprezentantu elevilor care ar trebui sa ma reprezinte si pe mine si ca atare si nemultumirile mele mi s-a zis:'' ba daca nu iti convine muta-te frate'' lasand la o parete treaba asta poate spusa la nervi eu inca il consider prietenu meu. o treaba fara pic de importanta pentru mine oricum imi vad de drumu meu.ce vreau eu sa-ti spun tie e ca sistemu e de asa natura incat sa distruga nu sa creeze tu daca o sa ajungi o fata cu personalitate o fata realizata pe plan material spiritual ,uman, asta fiind tot ce conteaza o fata inteligenta nu un memorator de date n-o sa ajungi niciodata pentru ca ai respectat sistemu ci doar pentru ca ai reusit tu din capsoru tau sa-ti dai seama cam ce ar trebui sa faci in viata si te-ai adaptat adica ai fost autodidact.nu demonizez totu nu cred ca-i o conspiratie a profesorilor sau ceva de genu am prieteni foarte buni dintre profesori am prieteni printre elevi fata de care am o datorie morala ,scoala respectata sub forma care e te ucide ca om.......sunt promovate non valorile scoala romaneasca chiar scoate tampiti stii prea bine sau daca nu stii o sa vezi cum se termina o facultate daca ai bani stii cum se ia de multe ori un 10 daca participi la concursuri cu taxa de participare sau daca tu cumperi diferite reviste si exemplele de supunere in fata banului a demnitatii umane pot continua. aia de ajung sa faca cu adevarat ceva in viata..... ca venea domn profesor de istorie si-mi zicea pai noi fata de alte tari inca avem un sistem de invatamant bun care da functionari la IBM sau la marile companii.....deci daca elevu a ajuns la IBM studiind si anume la orele de informatica Pascalu asta fiind primu sistem de operare aparut inseamna ca ori vrea sa ma ia de prost ori e inconstient ambele posibilitati sunt rele.ala care ajunge la IBM sau ala care ajunge mare doctor sau ala care ajunge mare filozof sau orice, ajunge ca lucreaza el mult foarte mult peste ce i se da in scoala ba chiar sistemu il limiteaza ocupandu-i din timp si obligandu-l sa faca 5 ore sau mai mult pe saptamana pascal. de exemplu sunt diferiti elevi care au vocatie au talent si il si concretizeaza la diferite obiecte nu sunt sustinuti ba chiar sunt obligati sa vina in continuare si constransi de note sau de rahatu ala de punct la purtare sa nu rateze nici o ora chiar daca poate si-o fi dat si el seama pana la o varsta ca nu are talent la desen sau ca nu are voce sa cante sau sau sau... in loc mai bine el fiind un tip ambitios sa faca acasa ce crede el sa invete selectiv.deci ideea e ca aia care ajung mari oameni nu ajung datorita sistemului cum Bute nu a ajuns mare boxer facand o ora sau doua de sport pe saptaman in scoala a ajuns mare pentru ca a avut ambitie si a muncit pentru tot ce si-a dorit si exemplele pot continua. sistemu doar creaza roboti si e trist ca valorile ne pleaca din tara pentru ca nu li se ofera conditii sa progreseze ba chiar sunt limitati de sistem sunt trasi in jos sunt favorizate orele in care ti se baga teorie in cap cu cartea pe care vei fi nevoita s-o tot tocesti sub forma care iti este data ca sa poti sa le-o redai sistematic la diferite examene ca tu sa reusesti sa-ti gasesti cat de cat o slujba decenta . sportu arta muzica .... da nu muzica asta de iti e predata tie ca materie in care vine o profa cantam ca idiotii trei lulele trei surcele se uita daca ai scris ce-a predat si iti da 10,10 e o nota pe care tu ca elev nu ar trebui s-o poti atingi 10 inseamna perfectiune ... materiile care ar trebui sa te formeze ca om sa-ti creeze o personalitate sa te ajute sa devii unic sunt minoritare ba mai mult sunt considerate materii la care toti ar trebui sa ia 10-le ala si-i auzi cand se supara pai cum sa n-am 10 la sport toti au

    RăspundețiȘtergere
  6. ( sa tii minte de la mine in viata esti in concurenta doar cu tine cand te intereseaza ca altu are masina mai buna ca are nota mai mare ca uite ce haine aree nu faci decat sa devii invidioasa o frustrata si-ti ratezi siansa la fericire si asta ar trebui sa fie singuru scop al omului nu visu american ca oricine poate deveni bogat daca asta e scopu scolii ca eu sa-mi gasesc o slujba bine platita pe care s-o obtin cu orice pret sustinand o alta vorba cretina si anume''scopu scuza mijloacele niciodata nu scuza mijloacele trebuie sa fii corect fata de tine si fata de altii asta inseamna crestin ortodox urmas al credintei drepte al corectitudinii daca tu o sa inseli o sa faci compromisuri ca sa ajungi intr-un post bine platit fi sigura iti garantez eu c-o sa-ti primesti iadu aici pe pamant manifestat prin neliniste teama sau daca esti insensibil la tot rau pe care il faci prin pierderea umanitatii din tine ... etc'' daca scoala ma educa pe mine sa-mi vad interesu si interesu fiind ala sa ajung un bogat si nu ma educa pentru viata si anume sa ma descurc in diferite situatii sa fiu in stare sa socializez sa nu judec omu dupa aparente sa fiu om e grav. eu am o vorba esti ''om cu o menire in omenire'' cand te rezumi la ati vedea interesu te rezumi doar la tine si uiti ca traiesti in omenire)....copiii au ajuns sa nu le mai pese daca ei cunosc mai mult sau mai putin decat ceilalti atunci ar fi o concurenta frumoasa eu ma bucur si sunt constient ca sunt oameni care stiu mult mai multe ca mine in diferite domenii eu ma bucur ca am de la cine invata si incerc sa devin mai bun in tot ce fac niciodata n-o sa fiu perfect dar poti sa tinzi mereu catre perfectriune atunci o sa cunosti si creatoru ca eu prin lupta mea de a deveni mai bun ii intrec pe altii sau altii ma intrec pe mine nu face decat sa ma bucure asta e singura concurenta ce ar trebui sa existe in scoli si in lume pe mine nu ma deranjeaza ca unu e mai bogat ca mine sau are haine mai scumpe sau are posibilitatea sa mearga in fel si fel de locuri extravagante sau ca i s-a dat totu de mic eu am invatat sa ma bucur de un rasarit sa smulg un zambet unui necunoscut si asta ma umple de bucurie imi este de ajuns sa zambeasca inseamna ca pentru o clipa am reusit sa-l fac fericit si sa uite de problemele lumii materiale de care e foarte constrans imi ajunge sa pot sa ma trezesc in fiecare dimineata eu n-am grija zilei de maine grija zilei de maine e o vorba hidoasa singura ta ''grija'' care ar putea exista este ca ziua de maine sa nu cumva sa nu mai vina ca vine cu bune sau cu rele nu ma deranjeaza asta e frumusetea vietii pe care voi o pierdeti,imi ajunge sa ma joc cu un caine sa am posibilitatea din bucata mea de paine sa-i dau si lui imi ajunge sa aud o vrabie cum canta ca am bani sau nu in momentu ala nu-i o problema daca vreau neaparat sa am bani o sa muncesc ca sa-i am fara sa fac compromisuri o sa fac orice pe lumea asta fara frica fara sa ma simt umilit daca trebuie spal wc-uri matur pe jos fac orice da nu cedez mental ,fizic mi se poate intampla orice pe lumea asta mental pana in momentu in care o sa incetez sa mai respir nu am ce sa patesc

    RăspundețiȘtergere
  7. da ma doare ca sistemu imi distuge prieteni sau oameni la care tin ca-i obliga sa nu mai aiba timp sa se bucure sa zambeasca ii obliga sa traiasca intr-o goana nebuna dupa bani asta ma doare asta e revolta din interioru meu) in rest eu cu mine ma descurc familia mi-am educat-o sa ma inteleaga si sa nu se mai frustreze pt bani sau neajunsuri o sa fac asta in continuare cu oricine vrea sa-mi fie prieten si o sa-l ajut daca pot nu diferentiez lumea in functie de avere de haine sau de aspectul fizic oricine ma saluta ii raspund si nu din complezenta am o vorba dupa care ma ghidez si nu din obligatie care suna cam asa'' razbunarea cea mai dulce este cand dushmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun iar el e rau''dushman cu sensu ca iti face rau nu cu sensu ala din manele ca eu nu dusmanesc lumea indiferent cat m-o respinge ea ....s-a ajuns la un sistem in care concurenta e bazata pe note pe aparente nu le mai pasa daca altu stie mai mult ca ei important e cu orice pret sa ia 10-le ala sunt iluzionati cu note mari si cand nu le mai au cedeaza psihic dau in depresii in prieten foarte bun care e si parinte a zis o vorba superba cand sotia il certa pe fiusu ca mai ia si note mici a zis asa'' ba femeie decat sa am un prost de 10 mai bine un destept de 7''esti eleva si ai si tu colegi si daca tu care traiesti printre ei nu constientizezi ca si-ar da si-n cap numai sa ia 10 e grav. in alta ordine de idei n-ai inteles ideea tu imi propui mie sa ne intalnim de exemplu in afara scolii sa facem sport sau sa facem muzica sau sa vedem filme treburile astea eu pt mine le fac oricum ideea e ca tu imi propui activitati extrascolare eu propun ca activitatile extrascolare pe care tu le sustii ca fiind corecte si eu sunt de aceeasi parere sa faca parte din educatia scolara nu sa le fac eu extra scolar ca eu oricum le fac eu iti vorbesc de sistem ca e defect tu imi zici ca alternativa sa fac eu in afara scolii ....foarte corect si eu vreau sa jucam sah si eu vreau sa vedem filme si eu vreau sa ascultam muzica....si eu vreau... da fratilor extrascolar asta inseaman sa ma auto educ treaba pe care o si fac .inseamna ca scoala ce rost mai are?? deci eu vreau ca tot ce imi propui tu nu sa fie extrascolar sa fie parte din sistemu de invatamant acu creca am fost destul de clar oricum nu ma mai chinui la nivel de grup pentru ca nu vreti in schimb cand sunteti intre voi toti sunteti liberi si va sustineti ideile cand mai e si cate-un profesor sau director sau orice altceva vi le cam sustineti in gand. ma rog ce sa zic va urez sincer bafta in viata sper sa va gasiti linistea. de familia mea o sa am eu grija sa fie bine la fel si de prietenii mei actuali si de aia de vor dori sa-mi fie prieteni o sa incerc sa-i ajut poate nu dispun de toti banii din lume nici n-as vrea da cu un sfat daca ei considera ca e bun o sa-i ajut mereu .in schimb ca sa avem un grup sanatos trebuie ca indivizii acelui grup sa fie sanatosi si asta nu e decat o problema de mentalitate.

    RăspundețiȘtergere
  8. trista povestea macar a incercat unde ai ajuns tu cu vorba ai ajuns la ideea ca el nu se intelegea pe sine si vroia in schimb sa schimbe lumea .eu ma inteleg perfect cu mine eu mi-am schimbat la nivel de gandire familia incerc sa-mi schimb sai prietenii .... nu sa-i fac dupa modelu meu in sensu sa-i ajut sa fie ca ei atat .

    RăspundețiȘtergere
  9. sunt mult mai realist decat crezi lumea la nivelu la care s-a ajuns nu se va putea schimba toata pentru ca mereu se vor gasi oameni avizi de putere de dominatie. da daca eu reusesc sa schimb pana si un singur om sa-i redau bucuria pura de a trai sa-l aduc pe calea cea dreapta si el la randu lui va face acelas lucru cu altii deja am schimbat lumea caci orice om este o lume si nici un om nu e o insula.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bai tufane... e dimineata si intrai pe aici ... nu am timp acum sa citesc toate comentariile tale dar am citit inceputul cum ca ti-as fi zis eu: '' ba daca nu iti convine muta-te frate'' ... faci mari greseli fara sens ... cuvintele astea le-ai auzit de la o alta persoana care din intamplare a asistat la o discutie de-a noastra de acum cateva zile. Te rog ai grija si nu mai face afirmatii de care nu esti sigur.

    RăspundețiȘtergere
  11. Tufan, iar ai schimbat subiectul si nu mai are niciun sens. Postul era despre ziua filozofiei.Asa cum am mai spus, discutiile astea ar trebui sa le mutam in alta parte.

    RăspundețiȘtergere
  12. nu am schimbat niciun subiect de la bun inceput v-am acuzat ca ati facut video asta de asa natura incat sa deformati realitatea prin faptu ca nu l-ati pus tot ba mai mult i-ati dat si o nuanta de perfectiune.ti-am raspuns la tot ba chiar ti-am dat sfaturi pe care ar trebui sa le apreciezi da romanu ti-am zis la treaba cu mentalitatea are probleme grave si ca atare se vede prin nivelu tarii si nu doar romanu omu in marea majoritate in schimb mai sunt si oameni buni minoritari ce-i drept da asta imi arata ca inca exista o sansa nu ma mai lua cu ziua ta de filozofie n-am nicio treaba cu ziua de filozofie sa se tot tina sa se tot citeasca de pe foi n-am nicio treaba vrei sa intelegi ceva din tot ce am zis bine daca nu stergeti comenturile ca e blogu vostru aveti tot dreptu.mi-a facut placere pa

    RăspundețiȘtergere
  13. salut...in loc sa va certati, mai bine v-ati bucura de ce aveti. V-ati exprimat opiniile si ar trebui sa vi le si respectati. Realizeaza oare cineva ca daca toti oamenii ar gandi la fel, sinuciderile provocate de monotonie ar fi la ordinea zilei? Exista activitati extrascolare...e bine si asa...asa cum Tufan a zis, ar fi foarte bine daca aceste activitati ar face parte din orele zilnice pentru ca sunt N materii inutile, dar 'nemultumitului i se ia darul'. Apropo Tufane...fenomenul Artificial Intelligence de care ai adus vorba mai sus are si o linie de finish. Odata si-odata o sa faci bine unui om, iar el nu va face niciun bine la randul lui. Mai e un pas pana omul in adevarata lui definitie o sa se piarda in animalitate. Incercand sa ma schimb pe mine in bine e ok, dar oare voi supravietui in lumea asta asa cum vreau eu sa fiu? Dependenta de bani, vrei nu vrei, exista in fiecare pentru ca oricat am vrea sa scapam de asta, banii ne tin in viata si cu un salariu de maturator nu reusesti prea multe. Nu spun ca-i o munca rusinoasa, ci una care nu prea te ajuta sa supravietuiesti. Pt ca nu exista servicii rusinoase, animalele care inca se mai numesc oameni le fac sa para asa. Ar trebui sa le fie mai rusine celor care ar putea sa munceasca si nu vor, decat celor care matura strada si poate nu realizeaza ca fac mai mult bine decat ar crede.
    P.S.: Imi cer scuze ca am fost cam Off-topic.

    RăspundețiȘtergere
  14. iti respect parerea nu am militat deloc in discursu meu ca toti sa fie ca mine sau sa gandeasca la fel nici nu cred ca ar putea exista asa ceva e doar pur teretic daca citesti atent o sa vezi ca am zis '' eu mi-am schimbat la nivel de gandire familia incerc sa-mi schimb sai prietenii .... nu sa-i fac dupa modelu meu in sensu sa-i ajut sa fie ca ei atat .''si am mai zis pe undeva ca eu ma bucur ca exista oameni care stiu mai mult ca mine deci nu militez sa gandeasca toti la fel ar fi hidos eu nu as putea suporta sa fie unu singur ca mine da toata lumea.referitor la aia cu omu care la randu lui nu mai face bine sunt foarte constient si n-o sa poti sa schimbi niciodata lumea intreaga pentru ca ea e intr-o continua miscare si o sa se tot nasca tu n-ai cum sa-i schimbi pe toti eu zic ca daca am schimbat in sensu ca i-am redat bucuria de a trai si unui singur om deja am schimbat o lume pentru ca un om are in sine o lume lumea lui si o sa tot incerc sa schimb la lumi in sensu sa-i ajut sa fie fericiti in felu lor asta evident daca or sa vrea pana cand voi muri.refritor la treaba cu salariu de maturator eu cred cu tarie ca as putea sa fiu fericit si cu banii aia pentru ca totu pleaca din mental raiu si iadu aici pe pamant sunt locuri care se cugeta cu mintea.in viata viitoare nu stiu cum va fi ca n-am fost da pot incerca sa intuiesc in fine asta e alta discutie.si nu cred, tu poti sa crezi in continuare eu nu cred ca omu o sa se piarda in animalitate pentru ca am inceput sa intanesc poate o fi coincidenta eu nu cred din ce in ce mai multi oameni de o calitate umana ba chiar si intelectuala superioara si asta imi arata ca se poate.

    RăspundețiȘtergere
  15. partea cu gandirea ai inteles-o gresit...ma refeream la voi 3 care ati comentat pe blogul asta...va sustineti sus si tare parerea despre ce a fost la ziua filosofiei si in loc sa admiteti ca nu aveti dreptate in totalitate(desi nush care aveti dreptate pt ca eu am aflat de ziua filosofiei aici pe blog, pt ca nu-s din cosbuc), ajungeti sa va certati si sa faceti ironii urate. Va stiu si pe tine si pe Andrei si stiu ca sunteti oameni cu capul pe umeri...nu cred ca e normal ca doi oameni sa se certe dintr-o porcarie de zi a filosofiei. In rest tufane cred ca ai dreptate in ce ai zis in comentariul anterior.

    RăspundețiȘtergere
  16. daca vroiam sa spun cine sunt nu puneam anonim...dar nu sunt din cosbuc si nu mi se pare chiar corect sa ma bag eu in treburile voastre ^^...insa n-am putut sa nu imi spun parerea in legatura cu anumite chestii :D

    RăspundețiȘtergere