marți, octombrie 12, 2010

In perioada 8-10 octombrie, Muzeul Judetean Gorj a gazduit o serie de manifestari in memoria lui Constantin Brancusi. Evenimentul intitulat "In memoria lui Brancusi" a fost organizat de Muzeul Judeţean Gorj, Primăria municipiului Târgu-Jiu şi „Japan Culture Advance Team”.

La doua din actiunile dedicate acestui eveniment a participat si un grup de aproximativ 40 de elevi si doi profesori (Negrea Constantina, Adrian Luta) ai C.N.G.C. Motru:

Vineri, 8 octombrie, acestia au participat la deschiderea ce a avut loc la "Muzeul de Arta" din Targu-Jiu si s-au bucurat de expozitia „Pictori olteni de ieri şi de azi” în care se găsesc lucrări semnate de Theodor Aman, Ion Ţuculescu, Francisc Şirato, Corneliu Baba, Viorel Mărgineanu, Nicolae Grigorescu, Octav Grigorescu, Florin Mitroi, Mariana Nicodim ş.a.

Sambata, acestia au luat parte la expoziţia „Murmurul tradiţiei. România – japonia” ce s-a desfasurat la secţia de istorie a Muzeului Judeţean Gorj.Artista Akiko Kimura le-a prezentat celor interesaţi modul în care aranjamentele florale devin artă, făcând câteva demonstraţii de ikebana după principiile frumosului în cultura japoneză.



6 comentarii:

  1. numele doamnei japoneze care s-a ocupat de ikebana si cu care ati si stat de vorba este Akiko Kimura...asa cum scrie si in documentele pe care vi le-am dat. va rog frumos sa corectati. va multumesc. alex. aldea p.s. cand terminati proiectul, imi puteti trimite si mie raportul? (aveti adresa pe cartea de vizita)

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce apar poze si laude numai la adresa clasei a 11a A?:-/ Din cate stiu,din proiect mai fac parte inca 3 clase...nu s-a spus nimic despre ele...
    E blogul scolii sau al clasei d mate-info?:))
    Cinste voua!:|

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Anonim - In poze sunt elevi de la clasele a X-a A, a X-a E, a XI-a A, a XI-a E si a XI-a F.
    - Dupa cum ati observat, in post nu este vorba de nici un proiect ,(Actiunea aceasta nu a fost legata numai de proiectul Euroscola, daca la el te referi - in curand vom posta despre acest proiect) ci doar despre faptul ca elevii C.N.G.C. au participat la respectivele manifestari.
    - Nu s-a facut nicaieri referire la clasa a XI-a A.
    - Este blog facut cu acordul domnilor directori ai colegiului, in care se fac publice diverse activitati educative ce au loc in colegiul nostru. Blogul a fost creeat inca de anul trecut si este gestionat de doi dintre membrii consiliului scolar al elevilor.
    - Draga Anonim te rugam ca pe viitor sa te semnezi pentru a sti cu cine vorbim, si de asemenea credem ca ar fi frumos sa nu se mai aduca acuzatii nefondate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am adus acuzatii,doar v-am adresat dumneavoastra cateva intrebari,deoarece aveam dubii in legatura cu acele lucruri.M-am lamurit.Respect Colegiul si activitatea pe care elevii dumneavoastra o intreprind.

    RăspundețiȘtergere
  5. anonim..de ce esti ipocrit/a!
    :) Stii foarte bine ca Domnul Andrei este in clasa a11a nu are 40 de ani sa va adresati cu "dumneavoastra"! Va apreciez, totusi, incercarea de a fi sarcastic. Eu nu inteleg de ce dai inapoi acum? nu ai adus acuzatii ? mie-mi par a fi acuzatii si legata la ochi!
    Da` asa e romanu`.. ! Macar daca ai ceva de zis, sustine pana la final... sau ai ramas in pana de argumente? aveai dubii cu acele lucruri? care mai exact? acele "laude la adresa clasei 11 A" ? imi citati va rog cateva din ele ? ca nu le regasesc deloc in articol!!

    Daca aveti ceva de spus... sustineti-va punctul de vedere, nu mai dati cu anonim la inaintare si dupa ce aruncati acuzatii ..nu pupati cu "respect Colegiul.."!

    P.R.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere