sâmbătă, octombrie 09, 2010

"Transfer de personalitate" cu detinutii ...

Cei patru elevi ai C.N.G.C. Motru premiati in acest an la festivalul "Constantin Stanciovici Brănişteanu" isi urmeaza in continuare pasiunea pentru teatru.

Burlan Vlad Andrei, Dafinoiu Florin Andrei, Marin Oana Cristina si Parpala Nicolae joaca impreuna cu alti 3 elevi de la Liceul de Muzică şi Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu si cu detinuti de la Penitenciarul Targu-Jiu in piesa "Transfer de personalitate". Debutul piesei a avut loc joi, 30 septembrie la Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu".

"Transfer de personalitate" este o adaptare scrisa de Dumitru Solomon după schiţa lui Jaroslav Hasek, si pusă în scenă de actorul si prietenul nostru, Ion Alexandrescu.

Detinutii de la Penitenciarul din Targu-Jiu ce au jucat in aceasta piesa fac parte din Trupa de Teatru "Sansa". Cu acest spectacol, trupa "Sansa" se va inscrie la Selectia pentru Festivalul National de Teatru al Deţinuţilor „Exit”, organizat de Administraţia Naţională a Penitenciarelor, în parteneriat cu Asociaţia "Art Fusion", finanţat cu suportul Comisiei Europene, prin Programul Tineret în Acţiune.

Puteti citi cateva aparitii in presa in legatura cu acest spectacol aici, aici si aici .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu