luni, octombrie 22, 2012

Haideţi la RECICLAT!

Un mediu mai curat şi un viitor mai sănătos depinde de fiecare şi este responsabilitatea fiecăruia dintre noi. Colectarea selectivă a deşeurilor pe care le generăm este o problemă ce ţine de atitudinea oricărui cetăţean, de respectul pe care ni-l acordăm nouă ca indivizi şi, implicit, mediului în care trăim.

SC DIRECŢIA PUBLICĂ MOTRU SA şi SC BEBGREEN RECYCLE SRL au iniţiat, în cadrul campaniei de informare şi educare a cetăţenilor în ceea ce priveşte reciclarea, concursul "Cea mai verde instituţie de învăţământ din oraş", competiţie în care s-a înscris şi şcoala noastră, prin intermediul coordonatorilor Stan Lidia, Bărbulescu Sabina şi Chiţimia Mihaela. Premiile constau în hârtie xerox şi pubele pentru colectarea selectivă.

Pentru a putea câştiga trebuie să colectăm şi să predăm o cantitate cât mai mare de materiale reciclabile. Tot ce trebuie să facem este să aducem materiale reciclabile (hârtie, carton, cutii de suc, sticle şi flacoane din plastic-PET) la şcoală. Termenul de colectare este de azi  până vineri.

Să ne implicăm aşadar! Reciclând, putem să câştigăm acest concurs şi să-i oferim oraşului Motru statutul de "Oraş ecologic european". Să aducem cât mai multe materiale reciclabile (chiar un caiet care nu ne mai trebuie sau nişte lucrări, dacă nu le-am aruncat deja)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu